tiistai 19. lokakuuta 2010

Muistoissa Ramses


Vapaa!  - Se on viimeinen käskyni sinulle.
Rakkaista rakkain ja mitä uskollisin ja uljain ystäväni on nyt poissa

JK2 TK1 (raunio A) Sateenkaaren Åskknall "Ramses"
31.12.2001 - 19.10.2010


Jälkikoirani, rauniokoirani, pelastuskoirani, tokokoirani ja ihan paras lenkkeilykaverini ja kotivahtini. Listaa voisi jatkaa...
Parhaita hetkiä olivat varmasti ne hetket, jolloin lähdimme yhdessä etsimään kadonneita pimeisiin metsiin sateen piiskatessa. Tai ehkä, kun pelastuskoirien kaupunkiottelussa voitit mennen tullen muut ylivoimaisin pistein. Tai ehkä se JK2, jossa yhteistyömme oli mahtavaa. Mikään ei myöskään voita ihania pitkiä lenkkejä ja vaellusta luonnossa, kilometrejä kertyi hurja määrä. Tai niitä hetkiä, jolloin Kaapon kanssa juoksitte kilpaa mökillä ja niityillä. Tai se oma persoonallinen äänesi, kun sinua rapsutti ja ihana tuoksu joka sinulla oli ollessasi onnelline. Hassua on, että näyttelyarvostelussa lukee "liian ylpeä hännästään" ja jälkeläistesi kera nautitte hienosta sijoituksesta Terviksellä. Ihana koirani Ramses - onneksi muistot voi säilyttää.

Monta mieleenpainuvaa hetkeä ehdittiin kokea ja heikkoina hetkinä olit tiiviisti vierelläni valvomassa, että kaikki on varmasti hyvin.

Nyt jää Kaapolle iso ja vaativa tehtävä ja minulle iso, iso ikävä.8 kommenttia:

Aija ja Gini kirjoitti...

Osanotto ja Iso halaus ;(
....ja voimia!!!!

Katri ja Pasi kirjoitti...

Iso voimahali <3 ja jaksamista!!

Elina ja saksmaanikot kirjoitti...

"Liian ylpeä hännästään", ihana :D. Jaksamista raskaisiin lähiaikoihin, ja Ramsekselle hyvää matkaa paimennuspuuhiin.

Merry kirjoitti...

Paljon voimia!! <3

Siukku kirjoitti...

Titta ja Kaapo,
itku pääsi kun puhuimme. Ei sille vaan voi mitään... Muistan, kuinka ensimmäisiä kertoja näin teidät, tytön ja ISON mustan koiran, jonka häntä todellakin osoitti suurimman osan ajasta enemmän tai vähemmän yläilmoihin, kun kaikki vaan oli niiin kivaa. Paljon olette yhdessä kokeneet, paljon jäi varmaan kokemattakin. Mutta niin ei vain ollut tarkoitettu. Iso hali, rakas ystäväni. Anna surun tulla, nyt on sen aika.

Lili ja likat kirjoitti...

Osanotto meiltäkin :(

Muistan kun Ramsu oli silloin joskus mulla hoidossa... Jostain syystä se Qiran agikisoissa kiipesi Punton hattuhyllylle :D Mieti, pieni auto ja iso koira... Ensin luulin että Ramses on varastettu kun sitä ei näkynyt takapenkillä, sitten hoksasin että sehän mulkoilee tuolta hattuhyllyltä!

Rapsut Kaapolle ja jaksamista,

Lili & likat

Paulanen kirjoitti...

Osanottomme ja paljon voimia Titta.
Ramsekselle hyvää matkaa pilvien päälle paimentamaan.

Satu kirjoitti...

Itku tuli tätä tekstiä lukiessa. Voimia sinulle ja rapsuja Kaapolle!