maanantai 27. heinäkuuta 2009

Hoffien kesäleiri Laitilassa

Kesäkuun lopulla auto pakattiin jälleen täyteen leirilyyyn ja treenaukseen tarkoitettua tavaraa ja auton nokka käännettiin kohti Laitilaa. Hoffileirille osallistui tänä vuonna noin 70 ihmistä ja koiria ainakin saman verran. Säät suosivat vähän liikaakin, sillä lämpötila oli lähes joka päivä 30 astetta Muumilaakson leirissä. Niinpä saimme herätä aamuisin viideltä treenaamaan. Enpä olisi uskonut pystyväni moiseen... Kaapo osallistui tänä vuonna hakuun ja kouluttajana meillä oli Kaisa Juonolainen. Ramses lomaili koko viikon.


Hakuryhmämme kokoonpanoa: Pia (oik), Soile, Räpsy, Ville, Katja sekä kouluttajamme Kaisa. Loppuviikolla ryhmässämme oli myös Marianne, Merja ja Jari
Ville lähettämässä Ricoa (Soffahoffin Keikari?)
Hommiin tullaan aina "remmi kauniisti löysällä"Ricon vauhdikasta menoaRäpsy ja Wumba (Mytologins Qama III) hommissaMaalimies on löytynyt ja nyt vauhdilla näytöllePia ja Hexu (Gipstern ?)Merja ja Konsta (Darrenhof Kronos)Kaisan koira Perttu the Peruna (Gigabit Black Bear) tekemässä frisbeehampurilaistaMaalimies työssäänJari ja Caro (Sar-Vuoren Taikuri)Katja ja Ilo (Skeppartorps Dyrka)Ilon lähdöt maalimiehelle olivat aivan koiran nimen oloisia.Kaisa ja PerttuCoxi esineruudussa (Covateco Thunderball)ViettitestausHeri (Gipstern Hedda) ja Lili Esa Tapion testissä

Tämä todellinen pihavahti sai Esanklin pakenemaan lopulta puskan taakseNiina ja Jewe vaihtoivat lajia - ainakin hetkesi

Merja ja Konsta temppuradalla

Katja ja Ilo. Kaapo rakastui leirillä Iloon heti ensi silmäyksellä


Coxin tyylinäyte A-esteellä

Ja hyppynoudossa
Jälleen kerran oli erittäin hauska ja työntäyteinen viikko. Kiitokset Kaisalle ja hakuporukalle sekä leirin järjestäjille!

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ihania kuvia, tulee ihan ikävä leirille! Meidän kuvissa omistaja näyttää kyllä aika kauhealta, mutta onneksi koira on sentään nätti! ;) Ilo lähettää isot kuolapusut Kaapolle, oli kyllä sellasta rakkautta ensi silmäyksellä että!

Siukku kirjoitti...

Joo, tosi kivoja leirikuvia. Ja noi Ilon kuvat oli extrasöpösiä! Kaapo rrrrakastunut ;-)