maanantai 13. lokakuuta 2008

Lumen Gapo aka Kaapo 1vee

Onnea yksivuotiaalle Kaapelille ja kaikille sisaruksille :)


Kaapo kertoo itsestään seuraavaa:

1 Minä olen Kaapo – isolla Koolla
Minä olen musta hovawart. Olen täynnä kaikkia niitä hienoja asioita, joita omistaja toivoi. Olen kai aika villi, mutta olenhan vasta nuori. Kyllä mä lupaan sitten joskus alkaa kuuntelemaan. Lempinimeni on Kaapeli ja se nimi on lunastettu ansaitulla työllä ja intohimolla erilaisiin johtoihin. On mulle myös sanottu, että olen joskus aika rasittava. Minulla on luonnostaan vähän ilkikurinen katse. Se taitaa kuvastaa luonnettani.

2 Minä olen kulinaristi
Ah, ruokaa. Ja mulle maistuu kaikki mitä kuppiin laitetaan ja etenkin mitä lattialle tippuu. Ja iskän kupille ryntääminen sekä oikea-aikainen jarrutus, jotta pysähdyn juuri kupille, on varsinainen taitolaji. Tässä olen kiistatta maailman paras.

3 Minä olen söpö
Tätä ominaisuutta käytän hyväksi, kun omistaja tulee töistä kotiin huonolla tuulella. Ja värivirheelliseksikin vielä luulivat, kaikkea kanssa! Näytelmissäkin sain oikein pokaalin. Arvelen, että narun toinen pää ei meillä ymmärrä näistä söpöysasioista mitään. No, asiaan saattoi vaikuttaa, kun tuunasin häntäni kesällä oikein kunnolla. No, mä tuunasin sitä myös viime viikolla ettei se pääsis tuuheutumaan liikaa.

4 Minä tykkään iskästä
Iskä on komea ja iso. Kuulemani mukaan myös liian ylpeä hännästään. Sillä on serti ja joskus se etsii oikeita kadonneita. Iskä toimii aika hyvänä esimerkkinä mulle. Äitistäkin tykkään, vaikka tavatessaan se yleensä ojentaa mut takaisin kuosiin.

5 Minä haluan olla aktiivinen
En voi sille mitään, että minua kiinnostaa yksinkertaisesti kaikki. Pallot, kuksat, kännykkälaturit, kengät ja suunnilleen kaikki mikä liikkuu voikukansiemenistä autonrenkaisiin. Jotain on vihjailtu että äippäkin oli tällainen nuorena ja ainakin se tykkäsi sisustaa. Nyt minua kiinnostaa myös opiskella ja olenkin aika nopea oppimaan. Omistaja ei aina edes tajua, että osaan niin paljon asioita. Onneksi pääsen usein jäljestämään ja etsimään ihmisiä metsästä, niin kotona sitten nukuttaa ja on rauhallista. Tottelevaisuuttakin harjoittelen. Omistaja aikoo viedä mut kokeisiin sitten kun olen oikeasti iso. Olen jo ollut katsomassa kun iskä on ollut kokeissa, mäkin tykkäisin osallistua. Ja PK-SM:t vasta olikin hieno juttu, sain sieltä Ison Patukan, jolla on kiva leikkiä.

6 Living security system
Pidän huolta, että omistajakin voi olla onnellinen. _KUKAAN_ ei tule meidän autoon tai kotiin luvatta. Me huolehditaan tästä iskän kanssa yhdessä. Myöskään mökille ei pääse kukaan ettenkö huomaisi. Olen aina kaikkialla ja kaiken aikaa, myös pahassa.

7 Olen suoraviivainen
En kovinkaan paljon mieti syntyjä syviä. Kun liikutaan, niin mennään lujaa ja kun pitää hypätä, niin sitten hypätään kunnolla. Kun syödään, niin tehdään sekin tehokkaasti ja vesikupista pitää aina ottaa vettä suun täydeltä. Miksi tyytyä vähempään? Tämä on aika hyvä elämän filosofia. Luulen, että sillä pärjää elämässä. Never gonna slow down.

8 Minä olen ihanin hovartti
En syntynyt turhaan sydämen muotoinen merkki rinnassani. Tykkään ihmisistä niin vietävän paljon, tykkään, tykkään. Minusta ei olisi tullut näin ihanaa, jos en olisi saanut viettää ensimmäisiä viikkojani maailman parhaan äidin ja kasvattajan luona. Sieltä sain viitoituksen tielleni. Omistajakin taisi aavistaa tämän, kun mut viime hetkellä päätti sittenkin ottaa ja sanoi minulle eilen, ettei ole kertaakaan katunut.

Käy jättämässä terveisesi vieraskirjaan!

Ja nyt lähden uusiin kujeisiin...

Ei kommentteja: