keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kaapon ja Nickyn pentuja katsomassa

Viime viikonloppu vierähti Virossa pentuja katsellessa.

Pennut ovat lupaavan oloista, aktiivisia ja lähtevät todella helposti saalistamaan ja leikkimään repimisleikkejä. Pennut vaikuttivat tasaisilta ja itsellä tule olemaan vaikea tehtävä valita sijoituskoira.


Pennuista kaksi urosta on edelleen vapaana.


Itselleni ehti jo tulla melkoinen pentukuume. Tuntien Kaapon taustat ja lahjakkuuden nenänkäyttöön sekä vietin tason ja nähtyäni nyt Nickyä muutaman kerran jäljellä ja pidän sitä yhtenä lahjakkaimpina näkemistäni hovawarteista nenänkäytöltään, mietin että tässä olisi tilaisuuteni saada loistava jälkikoira käsiini. Erittäin harmittavaa, etten voi koiraa nyt ottaa vaan "joudun" tyytymään kahden Suomeen tulevan narttupennun koutsaamiseen. Toivotaan, että näissä pennuissa tulee esiin se potentiaali minka taustat antavat mahdolliseksi.


Nicky on erittäin ystävällinen ja hyvin vilpitön koira, Kotona se on tosi rento ja rauhallinen koira, ilmoittaa haukkumalla vieraat, mutta muuten tervehtii ystävällisesti ja jää hoffimaiseen tyyliin jalkoihin pyörimään. Pennuista se ei ollut yhtään mustasukkainen.


Pellolla se on erittäin lahjakas ja ajaa jälkeä hyvällä vietillä ja jäljestäminen on sille erittäin helppoa. Joka kerta katselen sen työskentelyä suurella ilolla.

Ohessa muutama kuva:Ei kommentteja: