perjantai 14. marraskuuta 2014

Fannille IP2

1.1.2014 oli vuorossa Fannin kauden päätöspäivä IPO-kokeen merkeissä.

Paikkana oli Hämeenlinna ja tuomarina Pentti Rapila

A-osa 98p
Fanni suoritti hienon jäljen, ainoa virhe oli toisessa kulmassa pieni pyörähdys. Kulma oli vaikeassa paikassa, jossa lyhyt heinä oli tallautunut trakotorn jäljiltä lähes olemattomiin. Kulma oli käytönnössä ainoa paikka jossa Fanni teki virheen.
Alustaoli lyhyt ja kuurainen heinä

B-osa 90p
Suoritukset tapahtuivat kolmen ryhmässä. Meillä oli ensin lepovuoro, sitten liikkeet ja viimeisenä paikallaolo.
Seuraamisessa Fanni oli jälleen lähtemässä eteen, teki kuitenkin ihan ok seuraamisen. Henkilöryhmään mentäessä kontakti tippui pari kertaa ja vire myös laski. Liikkestä istuminen oli hidas, samoin liikkeestä maahanmeno. Luoksetulo oli hieno. Liikkestä seisominen oli ihan hyvä, pientä vilkuilua oli ollut koiran seistessä. Jouduin antamaan myös lisäkäskyn jotta sain koiran perusasentoon.
Noudot olivat muuten hyvät, mutta Fanni pureskeli jokaisessa noudossa pari metriä ennen eteentuloa kapulaa. Ote rauhoittui kuitenkin ennen irrotusta. Eteenmeno oli hyvä, joskin maahanmeno olisi saanut olla nopeampi.

C-osa 95p
Kentän piilot ovat hieman epäloogisesti sijoitettu, joten päätin ottaa nelospiilonkierron varman päälle. Kierrot olisi saaneet olla vähän tiiviimmät. Muut osiot olivat hyviä, ensimmäisessä sivukuljetuksessa Fanni teki pienen pyörähdyksen, mutta pysyi hallinnassa. Vartioinnit ja hyökkäykset onnistuivat kaikki nappiin. Irrotukset olivat hyviä.

Videosta voi katsoa tarkemmin C-osan
http://youtu.be/X0xUE6E0HLg


Kausi on nyt päätöksessä ja ensi vuonna jatketaan sitten uusin kujein!

Ei kommentteja: