maanantai 4. marraskuuta 2013

Kaapon morsmaikku Pirre astutettu

H-hetket ovat olleet käsillä, ja koiratreffejä on järjestetty onnistunein tuloksin eli takana on onnistunut astutus ja Kaapon jälkeläiset ovat nyt toivottavasti saavuttaneet ensimmäisen vaiheen!

Kennel Liinuskan eli Mannisen Hanna kysyi kesällä Kaapoa jalostukseen kennelin ensimmäiselle pentueelle. Luvan annoin, sillä Pirre on mukavan toimelias ja avoin blondi-narttu.

Oikealta nimeltä Pirre on Steinroller Pirre-Lina ja olen tuntenut niin Pirren kuin Hansukin useamman vuoden, enimmäkseen harrastusten kautta. Olen varsin tykästynyt Pirren ulkonäköön sekä luonteeseen ja harrastusominaisuuksiin. Pirren repertuaariin kuuluu jäljestys niin pellolla kuin metsässäkin sekä tokoilu (tällä hetkellä AVO-luokasa).

Pirrelläkin on ollut erinomainen vuosi, sillä plakkariin tuli JK1 ykköstuloksella. Lisäksi Pirre sai kuluvana kesänä ensimmäisen sertinsä, tietenkin hoffien erkkarista Tervakoskelta.

Nyt jäädään innolla odottamaan ultraa, joka on marraskuun loppupuolella ja pidetään peukalot pystyssä, että Pirre on tullut tiineeksi!

Lisää yhdistelmstä Liinuskan sivulta


Ei kommentteja: