torstai 16. helmikuuta 2012

Treenikausi julistettu alkaneeksi

Vihdoinkin tuntuu siltä, että nyt saatiin kausi käyntiin ja tästä se alkaa. Järjestettiin TuuKKiin kuuden kerran tottiskurssi ET:n vetämänä ja tällä viikolla oli ensimmäinen kerta. Mukavaa oli ja oma motivaatio sai hyvän piristysruiskeen.

Molemmat koirat pääsivät hommiin. Kaapolla oli "mukamas" ongelmana hitaat jäävät. Ne ovatkin talven aikana pienellä ylläpidolla nopeutuneet sen verran, että taidetaan loppukurssi tehdä muita juttuja. Enää liikkeestä seisomisen kanssa on pieni työsarka, mutta siihen on nyt oikeastaan aika itsestään selvät lääkkeet. Seuraava teema lienee noudot.

Fannin kanssa aletaan nyt myös aktiivisemmin tekemään tottista. Osaahan se nyt jotain jo onneksi, mutta aikaa on käytetty enemmän arjen opetteluun ja eri paikoissa vierailuun ym asioihin.

Yllättävän hyvin on elo kahden koiran kanssa alkanut sujumaan. Tai oikeammin, mitään ongelmia ei ole ollut. Kaapolla on pitkä pinna Fannin suhteen ja Fanni jaksaa roikkua Kaapon poskivilloissa. Kaapo on kuitenkin valitettavasti ottanut nyt hetkeksi aikaa "viisaan vanhan koiran" roolin ja luulee, että käskyjä arjessa ei tarvitse totella, koska se mielestään tietää miten hommat menee. Eiköhän asia korjaannu, kun saadaan treenit pyörimään. Fanni vaikuttaa oikein mukavalta pieneltä malinoisin alulta, se on avoin, sosiaalinen ja ahne ja menee aktiivisesti ja reippaasti tutkimaan kaikkia uusia matkan varrelle osuvia asioita.

Tästä vuodesta on koirarintamalla tulossa vauhdikas ja työntäyteinen. Saa nähdä mikä fiilis loppukaudesta ja täyttyykö tavoitteet, jotka minun kunnianhimon määrällä on luonnollisesti hilattu melkoisen korkealle. Mutta koe kerraallaan!


Päivän foto:


Ei kommentteja: